Drukwerk Nijmegen

Bent u op zoek naar een grafische vormgever in Nijmegen die niet alleen uw ontwerpen voor briefpapier, visitekaartjes en reclamewerk kan ontwerpen maar ook het drukwerk kan verzorgen? Dan is Studio evi het bureau wat u zoekt. Studio evi neemt u graag een zorg uit handen, daarom kunnen wij naast het ontwerpen van de huisstijl ook het drukwerk van de ontwerpen verzorgen. De bestanden worden dan drukklaar gemaakt en voor u besteld. Daarnaast wordt het kosteloos bij u thuis bezorgd! Informeert u gerust naar de mogelijkheden.
Wij verzorgen drukwerk voor MKB bedrijven, starters, verenigingen, stichtingen en nog veel meer.

Drukwerk Nijmegen

Studio evi werkt uitsluitend met professionele grafische programma’s, Adobe Illustrator, Indesign en Photoshop zijn daar voorbeelden van. Van klassieke drukwerk zoals visitekaartjes tot zeer exclusief drukwerk, deze ontwerpstudio regelt alles voor u.

  • Drukwerk met aflopende randen
  • Drukwerk met pantone kleuren
  • Drukwerk Full-colour
  • Drukwerk met reliëf
  • Drukwerk warmtepreging
  • Milieu verantwoord drukwerk
Nijmegen logo ontwerpen Druten.jpg
Nijmegen huisstijl ontwerpen Druten

Drukwerk Druten

Evi werkt vaak met of samen met bedrijven in het midden van Nederland. Denk hierbij aan plaatsen zoals: Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Cuijck, Arnhem, Den Bosch & Utrecht.

Studio evi heeft zich vanaf 2014 gevestigd in Nijmegen, maar de roots van dit bedrijf liggen in Druten. Als ontwerp bureau werkt evi nog steeds graag in het gebied van Maas & Waal. Als het gaat om logo ontwerpen in combinatie met huisstijl ontwerpen met geheel verzorgd drukwerk en verdere reclame uitingen, omdat persoonlijk contact het proces positief beïnvloed.