Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerp: De Fairbriek

Huisstijl ontwerp: De Fairbriek

Voor de Fairbriek mocht Studio evi een nieuwe identiteit neerzetten. Het logo is het diapositief van...
Lees verder >>

Logo ontwerp: Joy of Progress

Logo ontwerp: Joy of Progress

Wim van Megen, oprichter van Joy of progress liet Studio evi de nieuwe identiteit voor het bedrijf bepalen. Het...
Lees verder >>

Logo ontwerp: Dameszaken

Logo ontwerp: Dameszaken

Dameszaken Maas en Waal is een netwerk met ondernemende dames, zowel zelfstandig als in dienstverband...
Lees verder >>

Huisstijl ontwerp: STER Professionals

Huisstijl ontwerp: STER Professionals

Naast het ontwerpen van een compleet nieuw logo en een nieuw huisstijl ontwerp voor STER professionals...
Lees verder >>

Logo ontwerp: Djòin

Logo ontwerp: Djòin

Nieuwe naam bedenken en logo ontwerpen voor de VOF, opgezet door: Kropman, Van den Pol en Warmtebouw...
Lees verder >>

Logo vernieuwing & Huisstijl: Postma Bergharen

Logo vernieuwing & Huisstijl: Postma Bergharen

Postma is een bouw bedrijf in Bergharen. Al ruim 25 jaar staat de naam “Postma” garant voor vakmanschap...
Lees verder >>

Logo vernieuwen + Huisstijl ontwerpen: HOKA administraties

Logo vernieuwen + Huisstijl ontwerpen: HOKA administraties

HOKA administraties Nijmegen is uw partner als het gaat om administratieve werkzaamheden. HOKA administraties...
Lees verder >>

Logo Vernieuwing + huisstijl ontwerp Romtour

Logo Vernieuwing + huisstijl ontwerp Romtour

Voor Romtour Roemenië reizen heeft Studio evi het oude logo vertaald naar een nieuw logo. Belangrijk...
Lees verder >>

Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

Een logo is het eerste moment van communicatie met uw klanten. Waar staat uw bedrijf voor en welke diensten biedt u aan? Dit zijn vragen die u moet kunnen beantwoorden, maar ook je huisstijl, zoals briefpapier, visitekaartje en uw website + bijbehorende mailing dienen dit te communiceren met uw klanten. Dat maakt dat een goed verzorgde huisstijl onmisbaar is om uw bedrijf te presenteren. Heeft u een huisstijl ontwerp nodig of is uw huidige huisstijl aan vervanging toe? Studio evi helpt u graag verder! Er zijn verschillende mogelijkheden voor een passende huisstijl. Een huisstijl ontwerp voor starters die diensten aanbiedt volstaat vaak al met logo, visitekaartje en briefpapier.

huisstijl ontwerpen
huisstijl handboek en huisstijl bewaking

Huisttijl handboek

Grote bedrijven beginnen vaak met logo, visitekaartje en briefpapier en hebben daarna behoefte aan een reclame plan waarin flyers, brochures, poster, vlaggen en ander reclame materiaal wordt uitgewerkt. Dit wordt vaak gebaseerd op een huisstijl handboek. In dit handboek worden onder andere de kleuren, lettertypes manieren van weergave van het logo beschreven. Dit zorgt er voor dat de kwaliteit van het huisstijl ontwerp binnen een bedrijf bewaakt wordt en dat de huisstijl uniform naar de buiten wereld wordt gecommuniceerd.

Herkenbaar huisstijl ontwerp

In dit digitale tijdperk maakt de wereld vaak eerder kennis met een huisstijl van uw bedrijf dan met u als persoon. De huisstijl vertegenwoordigt de identiteit van uw bedrijf, daarom is het belangrijk voor klanten dat het snel duidelijk is waar uw bedrijf voor staat.

Het goed en consequent doorvoeren van een krachtige huisstijl is daarom erg belangrijk voor uw bedrijf. Het bevordert de herkenbaarheid voor klanten die met uw bedrijf in aanraking komen. Wanneer een huisstijl vernieuwing of huisstijl restyling wordt doorgevoerd dan moet de herkenbaarheid niet vergaan. Studio evi kijkt goed naar herkenbare punten voor klanten en zal dit doorvoeren naar het vernieuwde huisstijl ontwerp.

huisstijl revisie vernieuweing huisstijl

Passende huisstijl ontwerpen

Studio evi heeft jarenlange ervaring op het gebied van huisstijl ontwerpen. Voor onder andere starters, lokale reisbureau’s, bouwbedrijven, administratiekantoren, electro-techniek bedrijven en vele anderen heeft Studio evi al een nieuw of vernieuwend huisstijl ontwerp mogen ontwerpen. Veelzijdige opdrachten van verschillende opdrachtgevers, allemaal met succes opgeleverd! Neem vooral een kijkje in bovenstaand projecten voor recente huisstijl ontwerpen!

Waardevol advies

Het huisstijl ontwerp dient te voldoen aan een aantal specificaties. Huisstijlen die opgeleverd worden door Studio evi zijn altijd voorzien van pantone kleuren (ook wel pms genoemd), zodat het overal op de wereld dezelfde kleur heeft wanneer het gedrukt wordt. Studio evi kan u een extra zorg uit handen nemen door het druk klaar maken van bestanden en het drukwerk voor u te bestellen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.