huisstijl

Huisstijl ontwerp

Wat staat uw bedrijf voor en welke diensten bied u aan? Dit zijn vragen die u moet kunnen beantwoorden, maar ook je huisstijl, zoals briefpapier, visitekaartje en uw website en bijbehorende mailing dienen dit te communiceren met uw klanten.

 

In dit digitale tijdperk maakt de wereld vaak eerder kennis met een huisstijl van uw bedrijf dan met u als persoon. De huisstijl vertegenwoordigt de identiteit van uw bedrijf, daarom is het belangrijk voor klanten dat het snel duidelijk is waar uw bedrijf voor staat.

 

Goed doorvoeren van een krachtige huisstijl bevordert de herkenbaarheid van een bedrijf. Het is van belang dat dit consequent gebeurd. Wanneer u al een bestaand logo heeft dan kan Studio evi dit voor u verwerken in een huisstijl.

 

Op basis van een adviesgesprek waarin de wensen van de opdrachtgever worden gesproken, ontwerpt Studio evi een of meerdere concepten voor een logo of huisstijl. De concepten evalueren we in een feedback ronde, waarna Studio evi de huisstijl optimaliseert.

 

Drukwerk begeleiding

Studio evi kan u een extra zorg uit handen nemen door het druk klaar maken van bestanden en het drukwerk voor u te bestellen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.