Over Studio evi

Evelien Lops - Studio eviIk ben Evelien Lops, grafisch ontwerper en online marketeer. Studio evi is mijn grafisch ontwerpbureau en richt zich op reclame en marketing van opdrachtgevers in het MKB.
Studio evi werk graag vóór je, maar nog liever mét je. De kracht zit hem in de kleinschaligheid, mijn ervaring met ontwerp, mijn netwerk, duidelijke communicatie en mijn creativiteit.
Al sparrend samen met jou bedenk ik graag hoe we jouw verhaal nog beter kunnen vertellen.

Als grafisch vormgever ontwerp en bewaak ik huisstijlen. Visuele communicatie geeft een direct resultaat voor een betere merkidentiteit.
Ik denk mee bij het neerzetten van concepten & ontwerpen en kan uiteraard de uitvoering hier van verzorgen.

Denk hierbij aan:

 

Anno 2014 is Studio evi uitgegroeid tot een breed reclamebureau waar u terecht kunt voor een totaalconcept van alle media- en communicatietools die nodig zijn om uw bedrijf in de markt te zetten. Aanvullend op mijn grafische skills zorg ik ook voor Online marketing & Website optimalisatie. SEO zorgt voor een optimale vindbaarheid van uw website & webshop wat goed meetbaar is door programma’s als Google Analytics. Bij online marketing kunt u denken aan: Nieuwsbrief, Bloggen & social media.

Het zoeken naar de balans in reclame vormgeving en online marketing die voor uw bedrijf het beste werkt is mijn vak. Integratie van online marketing én grafisch sterk werk zorgt er voor dat uw marketing leidt tot een betere omzet.

Studio evi staat voor: optimaal benutten van huisstijl en online marketing!

Bent u op zoek naar een totaalpakket? dan bent u bij mij aan het juiste adres! Met mijn veelzijdige kennis ben ik uitermate goed in staat om een sterke fundering voor uw bedrijf neer te zetten.

Neem gerust contact op om vrijblijvend van gedachten te wisselen.
✆ 024 – 675 62 78
✉ info@studio-evi.nl

Ontwerpstudio evi volgen?

Facebook Studio evi Nijmegen   linkedin Studio evi Nijmegen   Pinterest Studio evi Nijmegen   Twitter Studio evi Nijmegen