Netwerken en betrokkenheid

Het is nét werken!

Studio evi vindt dat ondernemen meer is dan hard werken voor je eigen toko. Daarom is onze inzet voor verschillende lokale netwerken en organisaties voor ons vanzelfsprekend. Lijkt het je interessant om eens mee te gaan naar één (of meer) van deze netwerken als introducé? Stuur ons dan een mailtje of bel 024 – 675 62 78 voor meer informatie.

BNI Traianus

netwerken nijmegen Evelien Lops - BNI TraianusBNI® (Business Network International) is het grootste zakelijke netwerk in de wereld. De leden bij BNI zijn professionals uit de regio die wekelijks bij elkaar komen. Deze plaatselijke bijeenkomst zorgt voor ons voor een kwalitatief hoogstaand netwerk gebaseerd op kennis en bovenal wederzijds vertrouwen. Veel van onze toeleveranciers vloeien voort uit aanbevelingen van dit chapter.

Reclamebureau Studio evi is sinds 2016 lid van het chapter  BNI Traianus in Nijmegen. Naast het lidmaatschap vervult Evelien Lops de netwerktraining bij dit chapter en is zij mentor geweest voor nieuwe leden.

Mercator businessclub

netwerken Nijmegen Evelien Lops Studio eviMercator Businessclub is een jong zakelijk netwerk in Nijmegen. In dit netwerk vinden jong professionals en ondernemers tot de leeftijd van 45 jaar elkaar. Mecator is opgericht door mensen uit het zakenleven, politiek & onderwijs met als doel ondernemende jongeren hun netwerk uit te breiden en tegelijkertijd elkaar te inspireren, van elkaar te kunnen leren, zaken met elkaar te kunnen delen en zelf te kunnen innoveren. Dit alles op informele en laagdrempelige manier.

Sinds 2014 is Studio evi lid van deze businessclub en vanaf 2016 vervult zij de taak van secretaris in het bestuur van de businessclub. Naast de reguliere taken van een secretaris houdt Evelien zich bezig met de invulling en de organisatie van de bijeenkomsten die iedere maand ergens anders plaats vinden.

Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar

Bestuurslid Evelien Lops Verkiezing nijmeegs ondernemer van het jaar nijmegenDe stichting Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar heeft als doel het bedrijfsleven te stimuleren en een ondernemer voor het voetlicht te brengen die zich onderscheiden heeft. Deze stichting organiseert op dezelfde avond ook “de Nijmeegse Ondernemerspitch” en “de Traianus Award”.

Bij de oprichting van deze stichting is Evelien Lops gevraagd als bestuurslid. Zij is verantwoordelijk voor de functie secretaris en houdt zicht bezig met een groot deel van de communicatie & organisatie van het evenement en de sponsoring.

Nijmeegs Ondernemerscafé

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is één van de grootste Nijmeegse netwerken. Het concept is even eenvoudig als succesvol gebleken: netwerken zonder poespas. Dé vrijdagmiddag borrel voor ondernemers, politici en de culturele sector.

Het Nijmeegs Ondernemerscafé is als gastheer van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar nauw betrokken bij het bestuur van de verkiezing.

NUL24

netwerken Nijmegen Evelien LopsNUL24 is al 15 jaar actief als businessclub in Nijmegen. Naast de netwerkbijeenkomsten zet NUL24 zich in voor goede doelen in de regio. Door middel van een glazen huis zijn er voor het Ronald McDonald huis & voor Onky Donky mooie bedragen opgehaald. Bij dit netwerk komen ondernemers van verschillende leeftijden bij elkaar om contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Radboud Onclogie Fonds

Wij dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij. Een van de initiatieven die Studio evi een warm hart toedraagt is het Radboud Oncologie Fonds. Bij deze stichting weet je, of kun je zelfs zelf bepalen waar je donatie voor gebruikt wordt.