Werkwijze

Een merk dient iets te bewijzen, niet te beweren!

Studio evi is altijd op zoek naar inspirerende samenwerkingen met opdrachtgevers om elkaars ideeën te vertalen in het beste eindresultaat. Bij ontwerpstudio evi draait het om veel meer dan de standaard, unieke ontwerpen creëren en een goede sfeer en beleving van uw merk bij klanten neer zetten dat is het doel. Er komt het een en ander bij kijken om dit ontwerp proces in goede banen te leiden.

1 Kennismaking

Studio evi maakt graag kennis met haar opdrachtgevers. Door deze kennismaking kunnen we samen het beste vast stellen wat het doel is van de uitstraling van uw reclame uiting richting uw klanten. Of het nu gaat om een logo, huisstijl of bijvoorbeeld een brochure. Elke grafische opdracht is uniek en vereist daarom ook een unieke invulling. Door de kleinschaligheid van dit ontwerp bureau is persoonlijk contact met de vormgever gegarandeerd. Studio evi is gesitueerd in Nijmegen, maar ik kom graag bij u op bezoek!

2 Voorbereiding

Na onze kennismaking gaat Studio evi verder met de beeldvorming van uw reclame uiting. Om  uw bedrijfsdoelen zo goed mogelijk naar voren te laten komen in het uiteindelijke ontwerp van uw reclame uiting, maken wij na dit gesprek een briefing. In deze briefing licht ik de opdracht toe. Een goede communicatie met de opdrachtgever leidt tot namelijk tot het beste eindresultaat. U weet immers het beste wat uw bedrijfsdoelen zijn en evi geeft daar graag vorm aan. Na goedkeuring van deze briefing wordt er gelijk een start gemaakt met het ontwerp.

3 Ontwerpen

Na een akkoord op de briefing van de ontwerp opdracht vertaald Studio evi met alle plezier uw gevraagde reclame uiting naar een sfeervol design voor u en uw klanten. Er is altijd mogelijkheid tot feedback, de communicatie van het traject loopt persoonlijk (of via mail / telefoon), u wordt op de hoogte gehouden van de laatste vorderingen.

4 Oplevering Design

De reclame uiting is pas af wanneer u tevreden bent. Half werk leveren komt bij deze ontwerp studio niet ter sprake, dat wil zeggen dat wij alle ontwerpen aanleveren in verschillende hanteerbare bestandsformaten (.jpeg .jpg. pdf .png.) zodat u de mogelijkheid heeft om te kiezen waar u bestanden laat drukken. Wilt u de gemaakte ontwerpen liever laten drukken door Studio evi dan kan dit besproken worden in het kennismakingsgesprek.

5 Nabespreking

In de nabespreking blikken we terug op de ontwikkeling van de reclame uiting. Studio evi is pas tevreden wanneer haar klanten tevreden zijn! Hebben we samen een goede vertaling kunnen maken van uw doelen in deze reclame uiting? Bent u tevreden? Kunt u verder met dit eindresultaat? Zo niet, dan passen we dit nog aan, ontwerpen van Studio evi zijn pas af wanneer u tevreden bent.

6 Eindresultaat

We zijn klaar met uw nieuw vormgegeven reclame uiting! U kunt de klanten van uw bedrijf nu met trots een nieuwe bezienswaardigheid presenteren die door 2 goed samenwerkende bedrijven is neergezet.