Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie SEO

Veel bezoekers op uw website of webshop krijgen en hiermee omzetcijfers verhogen, dat is het doel als u goed gevonden wil worden op Google. Studio evi helpt om uw bedrijf beter zichtbaar te maken in de online wereld. Wij zorgen dat uw producten of diensten beter gevonden worden door mensen die Google gebruiken als zoekmachine. Zoekmachine optimalisatie noemt men ook wel SEO wat staat voor Search engine optimization.

Er zijn twee verschillende soorten van vindbaarheid, namelijk SEO en SEA. Het verschil zit hem in betaald (SEA) en onbetaald (SEO). SEA zorgt voor korte termijn betaalde reclames, denk hierbij bijvoorbeeld aan verkoop van winterbanden, dit is vaak seizoensgebonden. SEO daarentegen investeert in lange termijn reclame voor uw bedrijf. Studio evi gelooft meer in het SEO gedeelte, aangezien dit zorgt voor vaste en betere teksten op uw webstie. Deze optimale teksten zorgen er voor dat website bezoekers of webshop bezoekers beter naar uw pagina’s worden geleid.

SEO wordt steeds belangrijker in de online marketing van uw onderneming, posities binnen Google maken namelijk het verschil in het verkeer naar en op uw website. Door onze expertise kunnen wij ervoor zorgen dat u zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komt en hiermee meer verkeer op uw website krijgt.

Wij verzekeren u van een betere positie

Goede zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten tevoorschijn komt. Wanneer bezoekers gebruik maken van relevante termen rondom uw dienst en / of product wil je natuurlijk dat ze bij uw website uitkomen.  Er zijn vanuit Google verschillende factoren die de positie van een website beïnvloeden. Wij kennen deze factoren en kunnen je daarom helpen bij het verbeteren van je positie. We stellen samen doelen, zoals positieverbetering van bepaalde pagina’s of termen en aan de hand van deze doelen voert Studio evi optimalisatie door. De positie van uw website zal hierdoor verbeteren en u zal dit terugzien in de resultaten, net als onze andere klanten.

Succes door Optimalisatie als proces

Er is een mogelijkheid om eenmalig uw website te optimaliseren. Om echter langdurige voordelen uit het optimaliseren van uw website te halen, gaan wij liever een termijnrelatie met onze klanten aan. Er zijn namelijk verschillende factoren die Google belangrijk vindt en 1 daarvan is “beweging op uw website” en een andere is “het aantal links naar uw website”. Om goed te kunnen meten is het daarom belangrijk om te blijven investeren, dan kunt u pas merken dat het winstgevend is. Studio evi helpt u graag met uw zoekmachine optimalisatie en kan u verzekeren van een betere positie waarmee uw winst vergroot.

Websites SEO optimaliseren is niet gratis. Maar wanneer een website SEO technisch geoptimaliseerd is en je een voortdurend hogere ranking behaald, blijf je er wel constante voordelen uit halen. De prijs valt relatief gezien mee in vergelijking met wat je eruit haalt!

Belangrijke voordelen van een goede website of webshop:

  • Meer bezoekers en betere bezoekers = meer winst
  • Door SEO krijg je meer bekendheid op het internet
  • Actieve website = actueel
  • SEO geeft langdurig effect
  • Een hogere positie in Google zorgt voor meer vertrouwen bij uw nieuwe klant


Studio evi werkt voornamelijk voor klanten met een WordPress website of Magento webshop, heeft u een ander bestuuringssysteem? Dan kijken we vooraf samen naar de mogelijkheden.

Uw website hoger in google?

Wij voeren marketingtrajecten al uit vanaf 5 uur per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs bij ons voor een kop koffie of thee, of neem contact met ons op!